Gröna linjen-fredsmarsch, 27-29 november

Apropå gröna linjen, allihop? Fick just ett mail från en god vän som skickats ut från IPCRI, Israeli-Palestinian Center for Research and Information. De organiserar ett evenemang som kallas ”Walk the Green Line” och det är just vad de tänker göra. Låter väldigt trevligt. Ni som är intresserade kolla här. Har ni riktig tur så regnar det…

16 reaktioner till “Gröna linjen-fredsmarsch, 27-29 november”

 1. Larva dig inte! Du har ingen vän som ska delta i någon fredsmarsch. Du är själv rasist och hatar palestinier.

  Du ska veta att du är avslöjad tio gånger om, dessutom är de tidningar som lurats attt publicera dina alster varnade. Minst två av dessa har förklarat att de inte framöver kommer att publicera texter som kommer från dig din rasist!

  När du låtsas vara vän med araber så vet alla hur det egentligen förhåller sig. Du hatar dem men vill göra intryck på svenskspråkiga läsare.

  Du kan räkna med att bli mer omskriven på debattsidor i Sverige framöver. Läste just en lång text om dig på ett av de bättre forumen, du tycks ha skaffat dig ”vänner” minsann.

 2. Hej Jinge. Jo, jag vet att Flamman inte kommer att ta in mina alster. Tough shit, men jag tror att jag i så fall klarar mig utmärkt ändå. Vem som är rasist här lämnar jag öppet för diskussion.

 3. Jinge är irrelevant.

  Anna Veeder, däremot, är saklig, kunnig och intressant. Hon är dels en tillgång för Israel, eftersom hon är en kritisk röst i den demokratiska kören, dels för den svenska debatten, som mest består av gaphalsar som Jinge.

 4. Surrealistiskt hatmångleri. Vem som är rasist? Ja, inte är det Anna Veeder!

  Låt Flamman brinna på den soptipp den redan finns på. Är Annika jinge??? Feg stackare i så fall.

 5. Anna…?! Vad är det för nått..?!

  Hur kan du publicera den här aggressivtfulla kommentar … nästan nära till desperations utbrott…?! Anika borde tas i tvångströja omedelbart.

  mvh / Ida D.

 6. Ida, det finns bara en person i hela världen som argumenterar att jag är rasist, hatar palestinier, är ”avslöjad”, låtsas vara vän med palestinier för att tillfredsställa svenskspråkiga läsare, och lovar att se till att tidningar som jag publicerat artiklar i inte kommer att göra det igen (det handlar förmodligen om Flamman och Stockholms Fria). Du får tre gissningar 🙂

 7. Fast för att vara en lömsk palestinierhatande rasist har jag ett rätt bra cover, eller hur? Det är bara de som VERKLIGEN förstår hur det ligger till som begriper att allt mitt prat om bosättningar, palestinska vänner etc egentligen bara är dimridåer för att skyla mina riktiga åsikter. De vanliga idioterna tror att jag befinner mig på den sionistiska vänsterkanten.

  Sanningen är ju att det är precis det jag gör, befinner mig på den sionistiska vänsterkanten alltså. Men vill man att någon ska vara rasist, då är de naturligtvis det. Så kan det gå i bloggvärlden.

 8. Anna, läst kommentarerna på Jinges blogg? Om du inte tror att han skriver dem själv är han inte ensam om sina åsikter. Det normala när man tror att någon skriver under antaget namn är att kolla IP-adressen, möjligen kan man identifiera någon på språkliga egenheter.

 9. Thomas, av förklarliga skäl läser jag inte Jinges blogg. Om du anser den vara en trovärdig och sanningsenlig källa för vem jag är och vad jag står för så varsågod. Och vet du, det spelar egentligen ingen roll för mig hur ”många” som delar ovanstående åsikter om mig. Fixa namnunderskrifter vetja och gör en demonstration på Sergels Torg eller något. Om folk inte har mer intelligens och förmåga till kritiskt tänkande än att de utan förbehåll anser att det som står i kommentarerna till en post på en blogg speglar den Enda Sanningen, då får de tro det. Jag tänker inte lägga mig i, eftersom jag inte ser någon anledning att försvara mig mot rena trakasserier.

  Slut. Tänker inte relatera till det här mer, det är vansinnigt ointressant. Vill du så diskutera på andra forum, det verkar ju gå utmärkt.

 10. Anna, jag konstaterade att Jinge inte var ensam om sina åsikter. Det betyder inte att jag delar dem eller anser jinges blogg vara ”en trovärdig och sanningsenlig källa”. Tvärtom så försvarade jag faktiskt dig på hans blogg nyligen. Hur du kunde tolka mitt inlägg som du gör övergår mitt förstånd. Ibland är du alldeles för känslig.

 11. Väldigt schysst av dig, sorgligt nog har jag alltså inte läst det. Jag tror nog att det finns en och annan till som har samma åsikt, men det är bara en enda blogg som driver den här övergripande tesen om Anna som ”avslöjad” rasist som hatar palestinier och som personligen lovat att se till att mina artiklar inte publiceras.

  Japp. Jag är inte bara överkänslig, ibland är jag till och med paranoid. Medger. Det har sina skäl.

  Thomas? Fixa en fungerande mailadress och maila mig på anna.veeder@hotmail.com.

 12. Anna, det är rimligt att gissa att det är någon i samma krets som Jinge, men det innebär inte nödvändigtvis att det är Jinge själv.

  Fungerar adressen bättre nu? Nackdelen med att ha Firefox som fyller i fält själv är att den fortsätter göra det även sedan uppgiften blivit omodern, och inte kommer jag ihåg att ändra.

 13. Anna, du tappade plötsligt rollen:
  Jag minns att du tidigare var agent…men nu är du rasist… alltså, du fick mindre roll denna gång.
  Borde du inte se allt detta liksom en positiv utveckling..? :o)

  Nästa gång kommer du att bli en vanlig bloggare bara.
  Så hoppas jag att allt detta ska lungnar ned sig.

 14. Ida, framför allt är det en utmärkt lektion i att sluta bry sig om vad folk tycker om en, och att inte ta åt sig när de går in för att vara elaka, inklusive att publicera bilder på mig (som jag inte sett, men jag kan ju tänka mig…) som jag gett i förtroende för en byline till mina egna poster.

  Inte min favoritgren i OS det här. Men jag har blivit bättre. Är mest bara nyfiken vad som kommer nästa gång. Pedofil? Hustrumisshandlare? Psykiskt sjuk? Allt är möjligt i bloggarnas förtrollade värld.

 15. Inte bara i bloggarnas värld, Anna. Den inte helt okände författaren Michael Crichton (Jurassic Park m m) skrev in en kritiker som barnvåldtäktsman i en av sina böcker. Kritikern konstaterade: ”Ultimately, then, I find myself strangely flattered…If someone offers substantive criticism of an author, and the author responds by hitting below the belt, as it were, then he’s conceding that the critic has won.

Kommentarer är stängda.